Pravo na odustajenje

Pravo na odustajenje

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora o kupovini robe koju je kupio putem našeg sajta. Rok za odustajanje je 14 dana od dana kada mu je pošiljka isporučena.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupovini robe to možete učiniti slanjem obrasca za odustanak od ugovora elektronski na mail office@ledlight.rs ili poštom na adresu uz prethodnu najavu telefonom.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata  prodavcu i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku 14 dana od dana kada je roba isporučena. Istekom navedenog roka gubite pravo na odustajanje od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora Vi snosite troškove vraćanja robe i dužni ste da u roku od 14 dana od odustajanja robu dostavite na našu adresu. BEOLIGHT je dužna da izvrši povrat novca koji je primila za robu u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac o odustanku ugovora.

BEOLIGHT može odložiti povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste istu poslali. Obrazac za odustajanje od ugovora možete preuzeti na dnu stranice.

Ukoliko želite da izvršite povrat proizvoda koji ste kupili preko Internet prodavnice, molimo Vas da pročitate Uputstvo za vraćanje robe prilikom raskidanja ugovora na daljinu.

-Izjava o odustanku od ugovora (Obrazac za odustajanje od ugovor)